Monday, September 10, 2018

Maaf sebab terlambat

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Maaf kepada pemenang top-up tajaan saya untuk segment guess my weight oleh Abam Kie sebab saya terlewat nak bagi hadiah tu.

Sebab saya serabut pasal laptop rosak jadi semua kerja terganggu.

Sekali lagi maaf kepada pemenang top-up najahmustapa.com dan reenex89.blogspot.com sebab saya lambat bagi hadiah top-up tu.

Pagi tadi baru saya top up kan hadiah tu, harapnya dah dapatlah ya.

Maaf juga kepada abam kie sebab saya lambat bagi hadiah kepada pemenang.

Maaflah sebab terlambat.

Tahniah sekali lagi kepada najahmustapa.com dan reenex89.blogspot.com.

8 comments:

sayidah napisah said...

tahniah kepada dua pemenang tersebut. takpe lambat, yang penting tak lupa hehe

Dunia Zumal said...

Semoga mereka berdua faham. Tahniah buat mereka...

ejulz said...

Tahniah kepada pemenang :)

At-Tarmizi said...

sayidah napisah tak lupa cuma nak top-up tu lambat sikit =)

At-Tarmizi said...

Dunia Zumal harapnya mereka berdua dah dapat =)

At-Tarmizi said...

ejulz tahniah =)

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah kepada pemenang..

Etuza Etuza said...

Tak apa ..tiap apa yg berlaku tu ada sebab. kembali untuk memberikan hakikat..tahniah berjaya

Post a Comment