Tuesday, September 18, 2018

Boleh kongsi berniaga apa?

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Sebenarnya, seperti tajuk yang saya tulis tu, saya berminat nak buat satu bisnes part-time yang boleh dijalankan daripada rumah sahaja.

Sebab sekarang ni saya memang berjaja kecil-kecilan,jadi saya nak juga menambahkan income/pendapatan dengan jadi agen ke,dropship ke, affiliate marketer ke...

Jadi saya rasa mesti ramai dalam kalangan blogger yang buat bisnes part-time daripada rumah, harap ada yang sudi berkongsi dengan saya bisnes yang tengah kalian buat sekarang ni...

                                                         Image result for bisnes part time

Bisnes tu harapnya tak perlu keluarkan modal yang besar, tak tipu orang(scammer), boleh buat daripada rumah sahaja..

Dulu masa belajar, saya ada cuba juga jadi ahli sebuah sistem, macam biasalah..kena bayar untuk jadi ahli lepas tu promote dekat orang lain baru dapat duit/komisyen..tapi saya join sebab ikut kawan sahaja...lepas tu senyap macam tu ja..

Jadi boleh kongsi dengan saya bisnes yang kalian tengah buat sekarang?

Mana tahu ada rezeki saya buat duit lebih dekat situ...

Sudi-sudikanlah share ya =)

Oh ya, tolong doakan saya cepat sembuh ya, sebab sekarang saya menaip dalam keadaan agak lemah sebab dah berulang-kali keluar masuk tandas,keracunan makanan agaknya atau mungkin badan saya sekarang makin manja...tak boleh salah makan sikit mulalah meragam.

p:s- jangan lupa join contest isi dialog kreatif asif&tar =)

10 comments:

Safirul Amar said...

berniaga emas ..public gold

Warisan Petani said...

Mudah2an cepat sembuhnya.

Cuya said...

saya pun dropship..meniaga purdah...niaga purdah tak selaju mana..tapi kalau awk nk masuk dropship minyak wangi vitoria secret ori drpd us/aus bole je kalau awk nk join..tkde fee...cuma kene rajin niaga lah..saya tk rajin..kekeke

At-Tarmizi said...

Safirul Amar wah menarik..berapa modal nak kena ada?

At-Tarmizi said...

Warisan Petani terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Cuya owh, moga murah rezeki berniaga purdah..macam mana nak join?

Cuya said...

Kalau nk join victoria secret tu awk ws saya no awk..

0135800776

At-Tarmizi said...

cuya ok, nanti apa-apa saya ws..btw lain kali elakkan beri no tel secara public macam ni...bahaya

Etuza Etuza said...

Bisnes Elken punhebat..diakui kulaiti..tak pernah habis stok. PM saya jika berminat ..bonus masuk terus bank anda. Saya lah tistimoni paling terdekat..apapun dari tramizi ja ya..

At-Tarmizi said...

Etuza Etuza wah menarik tu cikgu, boleh kongsi dengan lebih teliti?

Post a Comment