Friday, December 28, 2018

Terima kasih Cikgu Etuza

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Alhamdulillah, saya telah terpilih antara salah seorang penerima hadiah kerana menjadi pengomen di blog Cikgu Etuza..

https://madey09.blogspot.com/2018/12/panggilan-alamat-blogger-diperlukan.html

Hadiahnya dah pun sampai petang tadi, lebih kurang pukul 6 petang macam tu.

Hadiahnya?

White Coffe Elken

Image result for white coffee elken
sumber gambar:google images

Maaf ya Cikgu/blogger Etuza, saya terpaksa ambil gambar google images, sebab abang saya tengok ada bungkusan kopi terus dia buka dan minum..haha..

Saya belum minum lagi sebab baru sahaja pulih dari sakit perut, jadi setakat ni saya cuma minum air suam, belum berani nak minum kopi...makan pun saya agak-agak sahaja...tak berani sebarang makan,takut kena sakit perut lagi...

Insya-Allah, dah ok sikit nanti,saya mesti cuba kopi ni.

Setakat ni,saya belum pernah cuba kopi macam ni, yang saya biasa minum kopi cap tupai dan nescafe 3 in 1 sahaja, nescafe tu pun masa saya belajar di Sarawak dulu.

Saya ni seorang penggemar teh sebenarnya...sampai gigi pun jadi kuning sikit akibat terlampau kuat minum teh...haha, saya tak merokok tapi orang ingat saya merokok sebab gigi macam seorang perokok...


Sekali lagi, terima kasih kepada Cikgu Etuza,susah-susah sahaja, dah lah daripada Sabah, tenaga,masa dan wang ringgit yang dikorbankan untuk hantar hadiah ni kepada saya amat saya hargai.

Profile photo
cikgu/blogger Etuza

Terima kasih banyak kerana sudi pilih saya sebagai salah seorang pemenang, terima kasih juga kerana rajin memberi komen,panduan dan nasihat dalam blog saya ini.

Hanya Allah s.w.t sahaja yang mampu membalas jasa baik Cikgu/Blogger Etuza.

Terima kasih sekali lagi.

Alhamdulillah...

17 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Tahniah..

At-Tarmizi said...

Shahida Dzulkafli terima kasih =)

yeaslmn said...

tahniah :)

At-Tarmizi said...

yeaslmnn terima kasih =)

Warisan Petani said...

Tahniah terpilih.
Tahniah juga kepada cikgu yang baik hati

Etuza Etuza said...
This comment has been removed by the author.
Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2017/11/elcafe-coffee-world-class.html

senang2 baca paparan ini ya

Etuza Etuza said...

Tak apa bagi keluarga minum ya.Minuman antarabangsa tu..cuba goggle nikmatnya dan aroma serta dari kopi apa . Kopi arabik .terbaik punya

Etuza Etuza said...

ubahanallah .Syukur dah sampai. Begini Saudara Tarmizi, white coffi elken ni No Five ya, tak ada pewarna, perasa tiruan, lemak trans, gula dan tak ada pengawet . Coffie boleh sembuhkan perut sakit ya, sebab kita akan lawas dan pasti lepas tu najis akan kembali normal, niat kan untuk sihat usah mengagak perkara menambahkan rasa sakit perut. Sebaiknya lagi Trmizi minum air bening ya..bersihkan dulu perut yg sakit ..agaknya kenapa sakit perut tu.,Insha Allah semoga beransur sembuh ya.

Etuza Etuza said...

dah rezeki ..alhamdulillah

muhammad naim Abdullah said...

Alhamduillah. Tahniah

ejulz said...

Tahniah :)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Etuza Etuza saya dah cuba,sedap..dan memang elok rasanya badan,rasa macam bertenaga sedikit =)

At-Tarmizi said...

muhammad naim Abdullah terima kasih =)

At-Tarmizi said...

ejulz terima kasih =)

ShirVen said...

Alhamdulilah. Tahniah

Post a Comment