Wednesday, December 12, 2018

Hadiah dah sampai


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Alhamdulillah..hadiah komik yang saya dapat sebab menang tempat kedua contest isi dialog anjuran blogger plain83 dah sampai...

https://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2018/12/keputusan-pemenang-contest-ga-isi-buih.html

Seronok rasanya...selain daripada ada rezeki menang contest, dapat hadiah komik..memang kena dengan hobi saya yang membaca komik.

Hobi mengumpul komik ni saya mula daripada sekolah rendah lagi,abang-abang semua minat komik,dengan saya sekali terikut.

Komik yang dikumpul macam Penyiasat Remaja,Majalah Ujang, Slam Dunk, Misteri Naga..banyak lagilah..tapi sebenarnya saya sikit sahaja koleksi, abang saya yang banyak,saya tumpang baca sahaja.

Ok,berbalik pasal komik yang saya menang, tajuknya Buasir Otak:Enigma, saya baru sempat baca sikit-sikit, komik ni hasil kolaborasi banyak pelukis...nanti dah selesai baca,saya akan buat review.

                                                    Image result for buasir otak enigma
Insya-Allah...

Sekali lagi terima kasih kepada blogger plain83 sebab sudi anjur contest, semoga dimurahkan rezeki, dan segala susah payah pergi pos hadiah ini amat saya hargai..

Terima kasih,terima kasih dan terima kasih...

Alhamdulillah...

Bertambah kenangan manis saya dalam berblog ini.

Semoga kita semua saling menyokong sesama blogger dan terus maju dalam dunia blogging.

Insya-Allah...

amin.

16 comments:

plain83 said...

Alhamdulillah dah sampai komiknya... heheh, sama2 Mizi. Semoga terhibur dengan karya-karya dari crew BO:TK! ;3

farhanna jafri said...

bestnya dapat hadiah yang kita memang suka! Tahniah tar :D

Etuza Etuza said...

Alhamdulillah ..rezeki tak salah alamatnya

PeRdU cINta said...

Syukur..banyak cara Allah nak datangkan kegembiraan pada hamba-hambaNYA.

dear anies said...

tahniah! nnt buatlah book review

At-Tarmizi said...

plain83 terima kasih ya,harap lepas ni ada contest lagi,boleh saya join lagi =)

At-Tarmizi said...

farhanna jafri terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Etuza Etuza Alhamdulillah cikgu =)

At-Tarmizi said...

PeRdU cINta ya,setuju =)

At-Tarmizi said...

dear anies insya-Allah =)

mamapp said...

Wahh Tahniah ye

Dunia Zumal said...

Tahniah Mizi. Selamat membaca komik tu.

sayidah napisah said...

saya pun baru dapat haritu hehehe. tapi belum baca lagi :D

At-Tarmizi said...

mamapp terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Dunia Zumal terima kasih =)

At-Tarmizi said...

sayidah napisah tahniah =)

Post a Comment