Monday, December 10, 2018

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Jemput sama-sama meriahkan.

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Seperti yang mama ada beritahu dalam post sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan mama blogwalk dulu dengan syarat blog Tu kena selalu update la ye. Memandangkan dah nak masuk tahun baru aka umur baru bagi mama, maka mama mencari 20 blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist mainpage mama, 

Bagi yang tak terpilih pula jangan lah risau, mama akan buatkan satu page dan masukkan kesemua link yang join segment ni.  dan Semoga dengan adanya segment ni akan membuatkan mama bertambah berkobar-kobar semangat blogging untuk tahun 2019.

Jom tengok syarat-syarat: 

1. Buat satu blog post bertajuk "Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom". Tampal banner di ats beserta link ke post ini.
6. Follow Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
7. Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

Done. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Segment ini berakhir pada 31/12/2018 11.59 Malam.


12 comments:

Asyiqin Roslee said...

All the best!

Etuza Etuza said...

Good luck ya..Etuza ada FB dan blog..instgram tak berapa aktif..tak cukup syaratnya nak join

sayidah napisah said...

semoga berjayaa! :D

At-Tarmizi said...

Asyiqin Roslee terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Etuza Etuza thanks cikgu =)

At-Tarmizi said...

sayidah napisah terima kasih =)

Shahida Dzulkafli said...

Semoga tersenarai..

At-Tarmizi said...

Shahida Dzulkafli terima kasih =)

mamapp said...

Tqtq at-tarmizi support segment bloglist mama. All the best

Dunia Zumal said...

Good luck 👍

At-Tarmizi said...

mamapp terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Dunia Zumal terima kasih =)

Post a Comment