Thursday, July 12, 2018

Jamuan Hari Raya

Alhamdulillah hari Ahad haritu sempatlah menghadiri jamuan hari Raya di Stadium Hang Jebat,Melaka.

Tak harapkan sangat dapat makan pun sebab memang kalau jamuan macam ni selalunya makanan cepat habis.

Mujur sebelum pergi jamuan ni dah pergi satu lagi jamuan yang diadakan di sebuah surau.

Jadi memang dah kenyang bila sampai stadium.

Pergi stadium ni pun sekadar nak lihat suasana sahaja.

Sampai dekat stadium dalam pukul 9 lebih memang dah ramai orang.

Makanan pun banyak dah habis.

Dapatlah makan seketul ayam dengan sekeping roti canai.

Sekadar nak melihat suasana sahaja sambil jalan perlahan-perlahan sebab badan belum berapa sihat sangat.

Ini jamuan hari raya secara besar-besaran yang pertama saya pergi.

Seronok jugalah,cuma yang tak seronoknya bila orang potong barisan semasa nak ambil makanan.

Sabar sahajalah...

p.s-nanti saya upload gambar.

9 comments:

ejulz said...

terbaek.. mmg sakit hati dgn org yg x beradab mmotong barisan ni..

Jemput singgah entry terkini & jgn lupa tinggalkan jejak k ^_^
1. Google Adsense vs Nuffnang
2. Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care - Ejulz Blogshop
3. 20% Discount La'Beyla di Shopee
4. Firul Collections
5. Indok Chanteq Kuching

Harap sudi join segmen ejulz kalau belum join :)
1. SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ


HB Marketing said...

https://www.hasrulhassan.com/2018/07/jual-iphone-murah-baru-secondhand-set.html

Eeiou _ said...

Belanja gambar makanan banyak banyak haha

Dunia Zumal said...

Dah jadi perangai orang kita bab potong-memotong barisan ni kan...

Blogger Hanafi said...

memang best makan free tetapi lagi best kalau sponsor orang makan free..

hahahahaha

At-Tarmizi said...

Tak tahu dah nak cakap apa..

At-Tarmizi said...

Hahaha...setuju :)

At-Tarmizi said...

Tak ada banyak pun... hahaha:)

At-Tarmizi said...

Memang sakit hati..tapi sabar ja lah..

Post a Comment