Thursday, December 26, 2019

Tamat tempoh contest,pengumuman pemenang

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Tamat dah tempoh contest untuk segmen isi dialog di blog tarmizi, https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

Terima kasih kepada blogger yang sudi meluangkan masa,tenaga dan idea untuk join segmen ini.

Jadi inilah senarai blogger yang join =)


1)Muhammad Naim Abdullah 
https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

2)PeRdU cINta 
https://perducinta.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-diblog-at.html

3Safirul Amar
https://www.safirulamar.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

4)#JMBELOG 
https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html?m=1

5)cikguzim
https://cikguzim.blogspot.com/2019/12/jawapan-kontest-isi-dialog-blog-at.html?m=1

6)Abam Kie 
http://www.zukidin.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

7)Illya LeYa
http://www.illyaleya.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

8)mamapp
http://www.mamapipie.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

9)Emme Marina
https://www.emmemarina.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html


Baiklah untuk siapa menang itu susah nak tentukan sebab semua dialog kreatif,lucu dan ada mesej.

Harap siapa yang tak terpilih,tak terasa hati,dan insya-Allah..ada rezeki saya cuba buat lagi contest macam ni.

Baiklah pemenang untuk segmen ini jatuh kepada:

Tempat pertama,1:

~PeRdU cINta 
https://perducinta.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-diblog-at.html


Tempat ke2

~Muhammad Naim Abdullah 
https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

Tempat ke3

~mamapp
http://www.mamapipie.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at.html


Tahniah kepada pemenang =)

yang tak terpilih tu,saya mohon maaf ya..nanti ada rezeki lebih saya buat lagi dengan banyak lagi hadiah.

kepada pemenang boleh mesej atau pm saya di facebook saya untuk tebus hadiah anda,tahniah ya =)

link facebook saya > https://www.facebook.com/at.tarmizi.16

selewat-lewatnya hari Ahad ya, sebab hari Isnin saya terus bagi hadiah top-up tu kepada ketiga-tiga pemenang.

Sekali lagi terima kasih kepada semua yang join.

Saya juga harap supaya saya dapat siarkan semua hasil karya semua peserta ya,untuk dijadikan post di blog saya ini.

Moga yang baik sahaja untuk kita semua.

insya-Allah..

amin.

10 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah kepada yang terpilih sebagai pemenang

Safirul Amar said...

Tahniah pada yang menang

Umi Nazrah said...

Tahniah 😍

mamapp said...

Tahniah pc, naim dn semua peserta.. rupanya kena isindlmndialog box ke.. hihi tq tarmizi semoga Ada rezeki buat byk2 lagi contest ye

cikguzim said...

Tahniah kpd semua

Abam Kie said...

tahniah kpd semua pemenang...

Muhammad Naim Abdullah said...

Alhamduillah.. terima kasih bro.. :)

Hanafi Abdullah said...

tahniah kepada mereka yang berjaya...

tahniah juga kepada mereka berjaya ikut serta.

#JMBELOG said...

TAHNIAH PEMENANG

ejulz said...

Tahniah kepada pemenang.. terlepas pulak ejulz nak join contest..

Post a Comment