Tuesday, November 26, 2019

Contest isi dialog di blog at-tarmizi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Lama tak buat segmen dekat blog saya ini. Jadi hari ini tiba-tiba rasa nak buat pula.

Senang saja segmen ni, copy gambar ini,kemudian isi dialog saja. Buat satu entri di blog anda.Lepas tu share link entri tu dekat sini. Siap,senang kan? =)

Contest isi dialog di blog at-tarmizi.blogspot.com



contoh:


Syaratnya simple sahaja:

1) follow blog saya kalau belum follow.
2) buat satu entri "contest isi dialog di blog at-tarmizi.com" di blog anda.
3) share link entri di ruangan komen di post ini
4) dilarang guna dialog lucah,sensitif,menyalahi undang-undang,atau apa-apa yang dirasakan tak sesuai.
5)keputusan pemenang adalah muktamad.

Hadiah:

Tempat pertama : Top-up bernilai RM 30
Tempat kedua : Top-up bernilai RM 20
Tempat ketiga: Top-up bernilai RM10

Tempoh contest berlangsung: 26/11/2019-26/12/2019.

Pemenang akan diumumkan lepas tamat tempoh penyertaan. 

Jemputlah join ya =)

Terima kasih.

48 comments:

Safirul Amar said...

Mizi, isi di area kolum bawah ke atau semuanya? Esok saya join

At-Tarmizi said...

Safirul Amar kolum/kotak dialog yang tulis isi dialog lucu/kreatif tu saja tuan. Senang ja =) baik,terima kasih ya sudi support =)

Safirul Amar said...

Baik. Esok sy submit. Hihi

At-Tarmizi said...

Safirul Amar terima kasih tuan atas sokongan =) tak sabar nak tunggu.

cikguzim said...

Wah kontest yg menarik dan menguji kreativiti ni

At-Tarmizi said...

cikguzim terima kasih cikgu,jemputlah join,senang saja contestnya =)

Muhammad Naim Abdullah said...

Naim join...

https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

Warisan Petani said...

Mudah2an meriah sambutannya

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah kak PC join ya Mizi

https://perducinta.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-diblog-at.html

Safirul Amar Bin Hj. Azmi said...

join...

https://www.safirulamar.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

mrhanafi said...

macam menarik je..

nanti saya nak tru juga denagn menyelit masa yang ada..

At-Tarmizi said...

Muhammad Naim Abdullah terima kasih Naim =)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani terima kasih,jemputlah join WP =)

At-Tarmizi said...

PeRdU cINta terima kasih Kak PC =)

At-Tarmizi said...

Safirul Amar terima kasih =)

At-Tarmizi said...

mrhanafi silakan tuan, mesti banyak idea kreatif =)

atiehilmi.com said...

wahhhhhhhh.. best nya !! sesekali buat segmen camni untuk eratkan silaturrahim antara blogger.. kan !! good luck semua !!

#JMBELOG said...

Saja join.

https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html?m=1

Siti Awadah said...

selamat bercontest semua

ismimaizura said...

Contest yg menarik jga ni..InsyaAllah ade kelapangan bleh join ni

ray said...

thank you tau jemput. all da best semua

At-Tarmizi said...

atiehilmi.com terima kasih,jemputlah join,senang saja caranya =)

At-Tarmizi said...

#JMBELOG terima kasih tuan sudi join =)

At-Tarmizi said...

Siti Awadah jemputlah join,senang saja caranya =)

At-Tarmizi said...

ismimaizura terima kasih,silakan join,senang saja caranya =)

At-Tarmizi said...

ray welcome,jemputlah join,mesti banyak idea kreatif =)

Abam Kie said...

Dah siap pun post contest ni cuma akan disiarkan pd 7/12 nanti. Tunggu akan kemunculannya....

cikguzim said...

Okay, saya dh join...jawapan ada dalam post saya 😉

cikguzim said...

Oh 1 lagi...ini linknya :
https://cikguzim.blogspot.com/2019/12/jawapan-kontest-isi-dialog-blog-at.html?m=1

budoxe said...

Saya tak join tapi good luck semua singgah la blog sya jika masih aktif berblog


budoxe said...

budoxesquire.blogspot.com

mamapp said...

Alamak.. mam.x kreatif.. tapi nnti MMA usahakan ye

dear anies said...

insya allah sy akan join ada ms lg kan?

Abam Kie said...

Abe Kie joins too...

http://www.zukidin.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

Illya LeYa said...

Saya follow blog ni dan join terus contest ni. Sebab rasa menarik kandungannya..

http://www.illyaleya.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

At-Tarmizi said...

Abam Kie terima kasih cikgu sebab sudi join =)

At-Tarmizi said...

cikguzim terima kasih cikgu =)

At-Tarmizi said...

budoxe tak apa tuan,nanti kalau senang join lah ya =)

At-Tarmizi said...

mamapp haha,tak apa,nanti jika ada masa join lah ya,mesti ada idea kreatif tu =)

At-Tarmizi said...

dear anies masih ada,banyak lagi masa sampai 26/12 =)

At-Tarmizi said...

Illya LeYa terima kasih sebab sudi follow dan join =)

Syu IbuOhsēm said...
This comment has been removed by the author.
mamapp said...

Mama join ye

http://www.mamapipie.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

At-Tarmizi said...

mamapp terima kasih sudi join =)

Emme Marina said...

Assalamualaikum, saya join https://www.emmemarina.com/2019/12/contest-isi-dialog-di-blog-at-tarmizicom.html

At-Tarmizi said...

Emme Marina walaikummusalam, terima kasih sebab sudi join =)

mamapp said...

Good luck semua peserta

At-Tarmizi said...

mamapp betul,good luck semua =)

Post a Comment