Thursday, November 21, 2019

Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com



kenal blog ini tak ingat tahun bila,tapi bila dah lama berblog baru tahu ini antara blogger  popular,otai yang banyak ilmu dalam dunia blogging. Banyak tips,panduan tentang dunia blogging daripada blogger Hasrul Hassan ni. Memang selalu baca cuma saya selalunya jadi silent reader sahaja. Semoga blogger otai ini terus berjaya dalam dunia blogging. Doakan semoga saya juga dapat menjadi macam blogger hebat-Hasrul Hassan ini~https://www.hasrulhassan.com/. =)

28 comments:

#JMBELOG said...

good luck

At-Tarmizi said...

#JMBELOG terima kasih =)

cikguzim said...

Aamin...ciri2 blogger hebat tu dh ada

PeRdU cINta said...

Moga sentiasa ada rezeki untuk Mizi ya.

Baby Breath said...

goodluck

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya

Hawa Hassan said...

Moga berjaya =)

Abam Kie said...

selamat maju jaya. nak join gak la..

mamapp said...

Good luck ye.. mama pun nak join gak nanti

mrhanafi said...

Blogger otai..

siapa yang tidak kemal..

saya doakan bro boleh pergi jauh dan sukses dalam dunia blogger

Admin HK said...

good luck bergiveaway

jom singgah www.hellokerja.com

Safirul Amar said...

Good luck Tarmizi.

The Blogler said...

Good Luck...

At-Tarmizi said...

cikguzim terima kasih cikgu =)

At-Tarmizi said...

PeRdU cINta terima kasih Kak PC =)

At-Tarmizi said...

Baby Breath thank you =)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Hawa Hassan terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Abam Kie semoga berjaya juga cikgu =)

At-Tarmizi said...

mamapp terima kasih,semoga berjaya juga mama =)

At-Tarmizi said...

mrhanafi terima kasih tuan atas doanya =)

At-Tarmizi said...

Admin HK terima kasih =)

At-Tarmizi said...

Safirul Amar terima kasih =)

At-Tarmizi said...

The Blogler terima kasih =)

#JMBELOG said...

JALAN2

https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

At-Tarmizi said...

#JMBELOG semoga berjaya juga =)

dear anies said...

selamat berjaya ya!

At-Tarmizi said...

dear anies terima kasih =)

Post a Comment