Sunday, April 14, 2019

Pelan paling sesuai

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya terfikir untuk menukar pelan data saya daripada Ma**s kepada pelan lain.

Sebab saya rasa macam tak berbaloi dan mahal.

Cuma dari segi coverage,setakat ini tak ada masalah. Dekat kawasan kampung pun tak ada masalah line.

Tapi jujurnya,saya rasa dah sampai masa saya tukar pelan.

Boleh beri pendapat dan info tentang pelan yang sesuai?

Jika dapat beri pro dan kontra tentang pelan lain lagi senang saya nak buat keputusan.

Setakat ini,saya terfikir nak beralih arah ke onex*x, tapi ada juga kenalan yang bagi idea supaya bertukar ke umob*l*..Katanya pelan internetnya berbaloi dan puas hati.

Saya mengharapkan pelan yang tak ada masalah line dan juga pelan internet yang menjimatkan.

Harap jika ada yang terbaca atau membaca post saya ini dapat memberi pandangan ya...

Saya amat berterima kasih..

3 comments:

mrhanafi said...

saya guna Cel....


memang puas hati dengan talian unlimited call tetapi data cuma 20GB permonth..

tak cukup dan nasib baik sekali sekala guna WIFI di pejabat dalam masa yang tertentu

At-Tarmizi said...

mrhanafi owh,terima kasih atas pendapat dan info =)

ejulz said...

saya pun tgh nak tukar. tapi nak tgk dulu line mcm mana.. kalau berbaloi nak tukar terus.

Post a Comment