Tuesday, September 3, 2013

"Sukacita Dimaklumkan Anda Layak Bergraduat"bulan November 2013..............amin.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

Ya Allah bantulah hamba-mu yang lemah ini supaya disahkan dan layak untuk bergraduat pada bulan November 2013 nanti ya Allah.

Hambamu yang lemah ini tidak sanggup untuk mengambil semula subjek ekonomi.....lebih-lebih lagi akan keseorangan...hamba tidak mampu ya Allah......

Ya Allah......perkenankanlah doa emak hamba yang ingin hamba layak bergraduat bulan November 2013 ini ya Allah....perkenankanlah doa hamba ya Allah~Ahmad Tarmizi bin Mohktar untuk layak bergraduat bulan November 2013 sekaligus tidak perlu mengambil semula subjek ekonomi.........

Tujuan saya menulis doa saya di blog ini pada hari ini juga dengan harapan mereka yang membaca atau terbaca blog ini supaya mendoakan saya layak bergraduat dan semasa tarikh semakan pengesahan konvo iaitu pada 18/9/2013.....maka akan keluar perkataan "SUKACITA" dimaklumkan...........amin.

Maafkan saya ya Allah kerana hanya bersembahyang dan berdoa hanya semasa inginkan sesuatu hajat tercapai. Kalian~Generasi Selepas Diri yang HEBAT.......pasti tidak akan melakukan perbuatan seperti ini kerana kalian HEBAT......insya-Allah.....amin.

0 comments:

Post a Comment