Monday, June 29, 2020

Asif & Tar




p:s-idea ni saya dapat hasil daripada komen semua dekat post ni~https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/06/asif-tar_14.html
p:s:s terima kasih semua =)


14 comments:

NA said...

Kalau lapar memang akan terbangun tidur.

At-Tarmizi said...

NA tapi tar time masak tak nak pula tolong,time makan saja laju bangun =)

Abam Kie said...

Kwn yg pentingkan diri n pemalas mcm ni kena jauhi.

PeRdU cINta said...

Hakikatnya ada ramai yang macam Tar ni.Boleh jadi kawan Tar.Hehehehehe.

At-Tarmizi said...

Abam Kie betul,mujurlah asif seorang yang penyabar =)

At-Tarmizi said...

PeRdU cINta haha,memang tak makan lah semua nanti,semua malas =)

Syaz Rahim said...

Hahaha sabar je lah

Follow 270

Warisan Petani said...

Aroma masakan yang mengejutkan Tar daripada tidurnya.

ejulz said...

Mmg menyakitkan hati. Hahaa

AzianKhalil said...

Assalamualaikum...tahniah kerana memenangi hadiah Mary Kay Oil Free make Up Remover di Segmen Blog List PKPP aziankhalildotcom. nnt emel detail penghantaran di: dianafisa81 at yahoo dot com

At-Tarmizi said...

Syaz Rahim memang kena banyak bersabar dengan tar ni,terima kasih sudi follow blog saya ini =)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani bab makan memang laju tar ni =)

At-Tarmizi said...

ejulz betul,nasib baik asif seorang yang penyabar =)

At-Tarmizi said...

AzianKhalil walaikumsalam puan,alhamdulillah..ada rezeki saya, terima kasih,baik nanti saya emelkan detail tu =)

Post a Comment