Wednesday, January 1, 2020

Tahun 2020

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Dah masuk tahun 2020, kira dah 10 tahun blog ini berusia.

Nama sahaja dah 10 tahun, tapi sikit sangat post yang saya tulis setakat ini. Jika tengok balik setahun tu kadang-kadang ada beberapa sahaja postnya.

Ikut logik atau kira-kira, setahun ada 365,jika sehari satu post sepatutnya ada 365 post, tapi tak pernah pun capai macam tu.

Jujurnya saya tulis blog ini bila rasa nak menulis, atau kadang-kala melukis,jadi saya share di blog saya ini tentang penulisan atau hasil lukisan.

Sekarang dah tahun 2020, entah berapa lama lagi blog tarmizi ini akan bertahan, harapnya bila saya mati, sedikit sebanyak dapat menjadi amal untuk saya nanti.

Target blog untuk 2020? tak ada,  cuma nak rajin menulis,melukis,lebih aktif blog, itu sahajalah..

Terima kasih kepada semua yang membaca,terbaca,menjadi follower di blog saya ini.

Moga yang baik-baik sahaja untuk kita semua.

Insya-Allah..

amin.


15 comments:

Etuza said...

Usia yang semakin matang..alhamdulillah

sofieadie said...

insyaAllah semua dapat digapai jika berusaha.
selamat tahun 2020! ^_^

Abam Kie said...

tanamkan azam utk terus menulis secara konsisten...

ejulz said...

semoga dipermudahkan urusan berblog..

ray said...

selamat tahun baru!

Etuza said...

terbaik ..semoga apa juga azam 2020 terkabul ya

At-Tarmizi said...

Etuza terima kasih cikgu =)

At-Tarmizi said...

sofieadie insya-Allah amin =)

At-Tarmizi said...

Abam Kie insya-Allah cikgu,doa-doakanlah =)

At-Tarmizi said...

ejulz terima kasih =)

At-Tarmizi said...

ray moga yang baik sahaja untuk kita semua =)

mrhanafi said...

wow...tak sangka blog ini sudah berusia 10 tahun

tahniah kerana masih aktif lagi

At-Tarmizi said...

mrhanafi terima kasih tuan,moga saya akan terus kekal menjadi blogger =)

mamapp said...

Wow dah 10 tahun ye.. lama dah tarmizi jadi blogger.. tahniah Dan selamat tahun baru

At-Tarmizi said...

mamapp haha 10 tahun tapi tak aktif sangat..terima kasih dan selamat tahun baru juga =)

Post a Comment