Sunday, January 21, 2018

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

klik banner untuk join =)

Ok, review saya untuk blog Cikyan.. tak ada apa sangat nak komen, sebab saya pun bukan mahir sangat bab-bab blog ni, cuma background blog Cikyan ni saya rasa macam kurang menarik minat saya...mungkin sebab faktor saya lelaki rasanya...jadi memang minat nak letak background bunga-bunga dekat blog tu kuranglah..

Tetapi, apapun saya mengucapkan terima kasih kepada blogger Cikyan kerana sudi menganjurkan GA ini, jadi jom rama-ramai join GA yang dianjurkan Cikyan ini, klik sahaja banner dekat atas itu =)

Azam tahun baru saya?...saya ada cerita pasal azam 2018 ini dalam blog saya ini..~


jemputlah baca...dan doakan semoga azam saya dan semua yang membaca atau terbaca blog ini tercapai...

insya-Allah..

amin.

17 comments:

Dunia Zumal said...

Semoga berjaya dan tercapai azamnya yer...

MisDiarios said...

all the bestt <3

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya.

Eeiou _ said...

Wish you luck!

At-Tarmizi said...

Dunia Zumal insya-Allah..amin =)

At-Tarmizi said...

MisDiarios thank you =)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani terima kasih, insya-Allah..amin =)

At-Tarmizi said...

Eeiou _ thank you =)

mamapp said...

All the best ye

Nur Azian Jaafar said...

thanks sudi join giveaway cikyan anjurkan okey. semoga semua zam tercapai dgn jayanya.. good luck tau !

Nur Azian Jaafar said...

*azam

At-Tarmizi said...

mamapp thank you =)

At-Tarmizi said...

Nur Azian Jaafar insya-Allah..terima kasih juga sebab sudi anjur GA ni =)

Azah Rahaman said...

singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

Auni Sofea said...

Singgah follow #167 :)
https://herlittlehome.blogspot.my/

At-Tarmizi said...

Azah Rahaman terima kasih, semoga berjaya juga =)

At-Tarmizi said...

Auni Sofea terima kasih =)

Post a Comment