Pagis

Monday, January 8, 2018

BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE

Birthday Giveaway by Mamapipie

klik banner untuk join =)


Entri pilihan~


Sebab boleh jadi panduan kalau tiba-tiba bateri kereta "kong" ,boleh guna apps ini..

Walaupun sekarang ni saya belum ada kereta sendiri lagi, tapi mana tahu ada rezeki nanti pakai kereta sendiri, dah ada panduan macam mana nak selesai masalah kalau nanti kereta tak boleh start.


Ok, nak join GA ni klik sahaja banner dekat atas tu, dan selamat hari lahir mamapie  =)

7 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya

At-Tarmizi said...

Shahida Dzulkafli terima kasih, insya-Allah..amin =)

PeRdU cINta said...

InsyaAllah moga ada rezeki ya..

At-Tarmizi said...

PeRdU cINta insya-Allah, amin..terima kasih ya =)

mamapp said...

Tq ye sudi join GA mama. Mama teroverlook la penyertaan awak. Tapi rasanya mungkin at-tarmizi terlupa tinggalkan link Di post mama Tu. Apapun nanti masukkan Dalam list ye. No 29

Azah Rahaman said...

singgah dari giveaway yang sama :D goodluck. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

Raydah said...

goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

Post a Comment