Sunday, November 19, 2017

SPM Fever Giveaway'


                                http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
klik gambar untuk join =)



Pengalaman masa ambil SPM?

Tak ada yang best sangat rasanya, sebab result SPM pun cukup-cukup makan saja, 6 kredit dengan 3 subjek gagal.

Gagal tu semua subjek kira-kira, hahaha....

Tapi rasanya yang tak best masa jawab SPM tu, masa bulan puasa, jadi semasa jawab kertas SPM tu, ada makhluk tak beradab mana entah, pergi baling mercun, 

Kuat pula tu, menganggu betul, terperanjat semua yang ada dalam dewan peperiksaan.

Rasanya tu pengalaman yang tak boleh dilupakan sebab masa jawab SPM tak ada perkara besar yang jadi, jawab periksa lepas tu habis satu kertas,balik rumah ulangkaji sedikit untuk peperiksaan esoknya, habis SPM dan lepas tu tunggu keputusan.

Okey itu,sahaja. macam tak menarik sahaja pengalaman  saya dahulu masa jawab SPM.

Terima kasih sudi membaca =) 

12 comments:

Malas letak said...

Goodluck :)

Sheila Adziz said...

all the best

Etuza Etuza said...

Semoga berjaya dalam segmen ni ya..saya dah jg join

At-Tarmizi said...

Malas letak thank you =)

At-Tarmizi said...

Sheila Adziz thank you =)

At-Tarmizi said...

Etuza Etuza terima kasih, semoga berjaya juga cikgu =)

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

At-Tarmizi said...

Abam Kie walaikumsalam Cikgu, rasanya saya dah follow semua blog yang diwajibkan tu, terima kasih cikgu sebab sudi anjur GA ni =)

Cik Tie said...

Alahaiii boleh tercabut jantung camtu gaya tu. Apapun gud luck

At-Tarmizi said...

Cik Tie thank you =)

Shahida Dzulkafli said...

Saya math cukup-cukup makan je.. huhuhu..
memang mengganggu bunyi mercun tu.. kuatkan.. boleh buat yang nak jawab periksa terlupa jawapan.. adoi..
All the best ye..

At-Tarmizi said...

Shahida Dzulkafli cukup makan dah kira hebat, saya gagal terus...thank you =)

Post a Comment