Saturday, September 19, 2020

Lakaran reban burung puyuh


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera semua.

Sekarang ni dalam kepala saya plan nak buat reban burung puyuh.

Saja suka-suka sebagai hobi atau aktiviti mengisi masa waktu petang.

Jadi saya kongsikan lakaran reban burung puyuh yang sekarang ni asyik bermain-main dalam kepala saya.



Simple saja reka bentuknya.

Tak reti saya nak buat yang canggih-canggih,kreatif.

Memang tak mahir menukang sejak dari kecil saya ni, ni pun saya tak tahu bila nak buat.

Mohon doa semua supaya jadilah projek saya ni.

Insya-Allah..

amin.

9 comments:

NA said...

Selamat bertukang buat reban.

Atie Zieya said...

eh eh..dah starts lakar reban.. mmg confirm akan bela ehhh

PeRdU cINta said...

InshaAllah. Boleh. Kalau serasi tak mustahil membiak.

Muhammad Naim Abdullah said...

Semoga berjaya bro.. :)

Syaz Rahim said...

cuba try buat je, mana tau menjadi ;)

Warisan Petani said...

Sangkar puyuh macam ni lebih baik buat pintu kat bahagian atas.
Burung puyuh boleh terlepas kalau pintu di tepi sebab ia bolehterbang.
Pintu kena di tengah2 supaya senang pengurusan.

uncle gedek said...

suka lakaran tu.... hehehe

Cik TK said...

Semoga berjaya!!! Yang penting cuba dulu, kalau rasa was-was minta pendapat mereka yang lebih arif pasal ini.

At-Tarmizi said...

terima kasih semua,insya-Allah nanti saya akan update kalau jadi projek reban burung puyuh saya ni.

Post a Comment