Saturday, June 16, 2018

Kisah sedih di hari raya

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin.

Tetapi Hari Raya kali ini agak sedih sedikit.

Sedih sebab laptop rosak.

Macam-macam hal...

Biasa pakai elok sahaja, hari Raya juga rosak.

Terpaksalah betul kan,tapi tak pasti lagi rosaknya apa..cuma kursor tak boleh tekan...dan laptop tu "hang"

Harapnya tidak rosak teruk dan tidak pula mahal bayarannya nanti.

insya-Allah...

Amin.

4 comments:

Warisan Petani said...

Selamat hari raya.
Tak rosak tu, cuma meragam aje.

At-Tarmizi said...

Warisan Petani..meragam sikit tak apa, jangan banyak sangat..menangis rasanya

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

farhanna jafri said...

kesiannya laptop buat hal. Laptop yang tengah guna ni pun ada jugak buat hal kadang hang kadang sangkut2. Be strong ye

Post a Comment