Pagis

Sunday, August 7, 2016

Lawak Lepas Konvo







11 comments:

ayunie ramli said...

memanggggg ! sokonnggg. betul sangatt. :)

At-Tarmizi said...

ayunie ramli sokong apa ya??

Diana Rashid said...

memang susah nak dapat kerja..sabar je..sambil tu mulakan sesuatu yang baru..berniaga..sekarang asal ada internet je dah boleh mula berniaga..try la join dropship ke untuk permulaan..kalau ramai kawan2 lagi senang..

At-Tarmizi said...

Diana Rashid betul.. setuju...sekarang ni buat ja apa yang patutdan halal asal ada income =)

Farrah MF said...

Hihihi hakikatnya begitulah kan. Tak mengapa, janji ada sumber rezeki halal :)

At-Tarmizi said...

Farrah MF betul..yang penting rezeki halal dan berkat =)

dear anies said...

lamanya 7 thn...tingat sketsa jep n johan dlm edisi khas cari kerja hahaha

At-Tarmizi said...

dear anies hahaha..tahu skestsa tu..jep jadi budak pandai kan? selalu kutuk johan...last sekali dia yang minta kerja dengan johan =)

mama 3farhanah said...

Sekarang ni, diploma atau degree tak menjaminkan pekerjaan.

mama 3farhanah said...

Sekarang ni, diploma atau degree tak menjaminkan pekerjaan.

Nurhaziq Abdul Hafiz said...

Inilah realiti yang dihadapi oleh para graduan hari ini. Kita kekurangan pekerjaan. Sebab itu graduan mesti ada pengalaman atau setidak tidaknya perlu ada ilmu perniagaan supaya jika takde kerja, boleh berniaga.

Post a Comment