Tuesday, March 23, 2021

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

 

klik banner untuk join =)



Pengisian Entri : Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi (penceritaan bebas).


Hmm...rasa tahun ni agak berbeza sedikit perasaannya..sebab covi19 ni banyak perkara dah berlaku.
Harapan saya ramadhan atau syawal kali ni penyakit covid ni hilang. Senang nak berterawih,nak sembahyang raya,nak ziarah kubur dan saudara-mara.

Peniaga bazar pun rasanya boleh berniaga.

Jadi saya harap tempahan kerisik juga dapat sambutan yang positif.

Insya-Allah...

amin.


p:s- saya tag 2 orang rakan blogger saya~




15 comments:

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

uncle gedek said...

Wah Cuya!

Atie Zieya said...

betul kan ! sbb covid ni smua berubah..hmm anyway good luck :)

At-Tarmizi said...

Warisan Petani insya-Allah,amin..terima kasih WP =)

At-Tarmizi said...

uncle gedek harapnya cuya perasanlah saya tag dia..uncle nak join pun boleh =)

At-Tarmizi said...

Atie Zieya yep,harap semuanya ok lah lepas ni,terima kasih =)

Atiqah Najihah said...

Goodluck and all the best! :)

NA said...

Alhamdulillah ada sudah dibolehkan.
Perlahan-lahan tapi insya Allah hidup akan seperti biasa.

Shida Radzuan said...

Terima kasih MIzi sudi join GA Shida ya :)

Mudah-mudahan tahun 2021 ini dapat kita menyambut ramadhan dan syawal dgn meriah walaubagaimana sekali pun cara kita menyambutnya ya :)

All The best :)

saya masih tak terima lg detail untuk pgeposan kad raya..minta email ya! xpun boleh komen lg skali detail ke entri GA..dah copy saya padam komen tersebut.

Ombak Bergigi said...

Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

Isma Ismail said...

all the best... from the same giveaway
http://atelophobia-me.blogspot.com/

Cuya said...

thanks sebab tag saya! saya dh join

Shida Radzuan said...

Salam Mizi..mintal email saya butiran awak ye Nama dan Alamat..
ASAP ye..tq :)

dear anies said...

selamat berjaya ya ;-)

Shida Radzuan said...

Senarai Pemenang dah keluar ya :)
Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

Post a Comment