Sunday, January 3, 2021

GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)"

 

GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)


Assalamualaikum dan salam semua. Ini adalah kali pertama blog Naimy Art bekerjasama dengan Agen Asmak Kak Ecah menganjurkan Giveaway. Harap mendapat sambutan.

Kami akan pilih 4 orang pemenang iaitu:

Seorang pemenang utama yang akan memenangi Minyak Herba Asmak 30ml bernilai RM39

3 orang pemenang saguhati yang akan memenangi RM5 setiap seorang.


Cara nak menang giveaway ni mudah je.. WAJIB follow step2 dibawah

1. LIKE dan Follow

2.Copy entry post ini dengan tajuk "GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)" dan backlink post anda ke post ini.

3. Tinggalkan link penyertaan korang di bahagian komen post ini. Tu je.

4, Pastikan anda adalah warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia. Senang kan.


Pastikan anda membuat semua step di atas untuk tersenarai sebagai peserta.

?Pemilihan pemenang adalah secara rawak

?Giveaway akan tamat pada 1 Febuari 2021

?Pemenang akan diumunkan dalam tempoh masa 2minggu selepas tamat tarikh GIVEAWAY


Apa tunggu lagi? Join lah SEKARANG!!

10 comments:

Muhammad Naim Abdullah said...

selamat bersegmen bro

Naimy said...

Terima kasih join giveaway

Syaz Eym said...

Uniknya giveaway ni, all the best

nora razalli said...

waaaaa...selamat bersegmen :)

mrhanafi said...

semoga berjaya...

bukan hadiah yang menjadi rebutan sebaliknya kenangan terindah jika sudah diumunkan sebagai pemenang

Cik Nor said...

gud luck..:)

dear anies said...

terasa mcm hidung ni terbau2 myk ni hehehe

selamat berjaya ya

nurul aqidah azahar said...

singgah sini..good luck
https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

Ziana Eunos said...

semoga berjaya :)

Cik Ash said...

singgah sini.. good luck dari segmen yang sama

Post a Comment