Friday, February 14, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

                               http://www.mamapipie.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
Tag 3 rakan
Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang

Ibusyurga.blogspot.com
Sukamakanjalan.blogspot.com
www.dawaibesi.com
www.guamansyarie.com
https://nikmatterbaik.blogspot.com
http://www.mamapipie.com

Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..


Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam.
Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020



Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah
Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
14 x RM50



saya tag:

http://fitri1986.blogspot.com/
http://100pelukis.blogspot.com/
http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/

9 comments:

dear anies said...

good luck👍

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

Etuza said...

Jika rezeki tak ke mana ..moga berjaya..aamiin

Umi Nazrah said...

yeay dah join ^_^

Syadiya Khairul said...

goodluck! :D

https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

mrhanafi said...

dapat RM100 pun sangat bagus..

rasa macam berminat la pulak..

mana tahu rezeki

Nor Ain Rusli said...

Singgah ziarah sahabat kat sini :)

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

mamapp said...

Tq Tarmizi sudi join Dan support GA mama.. good luck ye

Nisha said...

Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
Goodluck ya ^^
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Post a Comment